algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
24°

Cort farà mil places d'aparcament a Son Castelló i Can Valero el 2002

El primer estacionament projectat es construirà a l'edifici Asima

L'Ajuntament de Palma construirà mitjançant la Societat Municipal d'Aparcaments dues grans àrees d'estacionament al Polígon de Son Castelló i una altra al Polígon de Can Valero. El tinent de batle d'infraestructures de l'Ajuntament, José María Rodríguez, va explicar ahir a Diari de Balears que el primer dels aparcaments es construirà a l'interior de l'edifici Asima, i disposarà d'un total de 370 places ampliables. Tot i això, encara estan pendents que s'enllesteixin els estudis de trànsit de la zona i els d'impacte. «Aquests estudis estaran enllestits a finals d'any i aleshores podríem començar a fer les obres».

Rodríguez calcula que la totalitat dels tres aparcaments pot suposar la construcció de 1.000 estacionaments nous, «però no crec que estiguin fets abans de finals de l'any 2002». La proposta de construcció dels aparcaments fou feta per part de Rodríguez a la junta directiva d'Asima, presidida per Ramón Seijó. El problema d'estacionament a Son Castelló i a Can Valero va ser denunciat per la pròpia Asima a la corporació demanant solucions.

Segons Asima, «aquesta solució promet acabar amb la manca de places de les diferents vies de les instal·lacions industrials. L'índex de moviment de vehicles que aparquen a primeres hores del matí i que podrien deixar espais lliures és molt baix, mentre que a les inspeccions duites a terme s'han localitzat més de 216 vehicles estacionats a zones prohibides».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.