algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Satisfacció a Cort per l'acollida del programa «Obert fins la matinada»

El regidor Llabrés presencià les activitats lúdiques i juvenils

El regidor d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Palma, Jordi Llabrés, expressà la seva sartisfacció ahir «per l'èxit d'acollida del programa 'Obert fins a la matinada'», que el Consistori ha posat en marxa per proporcionar una oferta lúdica complementària les nits dels caps de setmana d'estiu, basada en activitats esportives i d'entreteniment, per a joves d'entre 13 i 35 anys.

Durant la seva visita a les instal·lacions del Col·legi Jaume I, una de les seus, juntament amb el Casal Central, de les activitats d'entreteniment que es duen a terme, Llabrés anuncià que el Govern municipal donarà continuïtat a aquesta experiència d'estiu, i que ampliarà les activitats a realitzar en anys successius. De fet, el programa s'incià l'estiu passat amb una experiència pilot en la qual participaren 683 ciutadans palmesans. Enguany, la iniciativa s'ha consolidat i, els dos primers caps de setmana, ja s'ha superat aquella xifra de l'any 2000.

Els centres operatius són el col·legi públic Jaume I, visitat ahir vespre pel regidor de Joventut, i el Casal Central de Palma. Les activitats que s'hi duen a terme van des de torneigs de futbol sala, escacs o bàsquet als jocs de rol; ball de saló; ioga; massatges; o lluita. La majoria d'activitats són gratuïtes, o tenen un preu simbòlic, inferior a 200 pessetes.

Segons afirmà ahir a aquest diari Jordi Llabrés, la novetat d'enguany respecte de l'experiència pilot del 2000, és que s'ha traspassat la gestió de les activitats a diverses associacions juvenils i a les corresponents federacions esportives, com és el cas de les competicions de futbol o d'escacs. En tot cas, el responsable del programa expressà la seva satisfacció per la «gran acollida del programa», i convidà la ciutadania a participar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.