algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Una crisi de competències en el pacte deixa el parc sense netejar

L'acumulació de fems ha provocat la indignació entre els veïns

Una crisi de competències en el si del pacte de govern de l'Ajuntament de Felanitx ha provocat que el recinte del parc municipal, on el cap de setmana passat es va dur a terme el Rock-Festival, aparegués ahir dematí estibat de brutícia. L'acumulació de fems ha despertat la indignació de molts veïns de la zona, com també de la direcció del col·legi Joan Capó, ja que els seus alumnes ahir no varen poder utilitzar el parc.

Paco García (PSOE), delegat de la brigada municipal, els integrants de la qual acusaven ahir de ser els principals responsables de les tasques de neteja del parc, va argumentar que «en el contracte de l'empresa Ferroser, que s'encarrega de la recollida de residus (delegació d'UM), hi ha una clàusula que estipula que les neteges d'aquests tipus les ha de fer Ferroser i no la brigada municipal». García va retreure que Jaume Binimelis (PSM), com a organitzador del festival i delegat del parc, «ha de vetlar perquè el parc estigui en condicions, perquè quan jo n'era el delegat es netejava quan tocava».

Binimelis va argumentar que «fer una divisió de competències és ridícula, si hi ha gent de la brigada al parc que pot començar a fer net». Binimelis en va culpar l'empresa de recollida perquè «són els que havien de netejar el parc». Joan Caldentey (UM) va dirigir les acusacions als «joves que organitzen l'acte, perquè tenien l'obligació de netejar i ho han fet d'una manera molt deficient. Vaig quedar amb Binimelis que els organitzadors netejarien el parc i que l'empresa hi faria dues passades extraordinàries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.