algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Un altre incendi de cap de setmana destrueix una nau industrial

El foc es va iniciar en uns palés abandonats a la vora de la paret lateral de la nau

La nau de l'empresa de fustes Cruset, situada en el polígon de Marratxí patí importants desperfectes com a conseqüència d'un incendi que, segons sembla, pot haver estat intencionat. L'incendi es declarà sobre les quatre de l'horabaixa. A la vora de la paret lateral exterior de la nau hi havia emmagatzemats tot un seguit de palés de fusta, i sobre els quals havien col·locat alguns pneumàtics. El foc es va declarar en aquest munt de fems i com que es tractava de material molt inflamable les flames es varen estendre amb gran rapidesa.

En primer terme afectaren un rètol lluminós i a continuació es varen estendre per les plaques de plàstic que cobrien tota la paret lateral de la nau. L'immoble es va veure ràpidament envaït per un intens fum negre, produït sobre tot pels pneumàtics. Fins al lloc dels fets es varen desplaçar diverses unitats dels Bombers del Consell dels parcs de Sóller, Llucmajor i Inca. També se sol·licità la presència dels Bombers de Palma per tal que col·laborassin en les tasques d'extinció.

La màxima preocupació dels efectius era evitar que el foc arribàs a penetrar a l'interior de la nau, ja que era plena de fustes, coles i altres materials inflamables, la qual cosa hauria pogut ocasionar amb tota seguretat la destrucccio total de l'empresa. Els bombers sufocaren amb rapidesa el foc concentrat en aquests moments i a través d'una escala mecànica es varen atacar les flames que s'anaven estenent per la uralita de plàstic de la paret.

Afortunadament l'actuació dels bombers va ser eficaç i s'aconseguí que el foc no arribàs a penetrar a l'interior de la nau. Així i tot, els danys a la paret lateral i en el sòtil, també construït amb plaques d'uralita, són importants. El fum s'estengué per tota la fusteria i per altres naus veïnes, encara que ahir horabaixa es desconeixien l'abast dels danys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.