cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

L'edifici annex al centre de salut es convertirà en un centre de dia

Les dependències tindran capacitat per a 18 ancians de la localitat

L'edifici municipal situat vora el centre de salut de Lloseta es convertirà en un centre de dia amb capacitat per atendre 10 persones. Encara que de moment es desconeix el cost exacte de la inversió, l'Institut Balear d'Afers Socials (IBAS) ja ha confirmat a l'Ajuntament la iniciativa, de manera que l'arquitecte ja fa feina en el projecte. El futur centre tindrà capacitat per a deu persones i s'ubicarà en un immoble municipal del carrer Ramón y Cajal, vora el centre de salut.

L'edifici, actualment en obres, havia de destinar-se, en principi, a magatzem. Això no obstant, enfront de les peticions de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, s'ha optat per convertir-lo en un centre de salut. L'immoble disposa de 125 metres quadrats de jardí que permetrà als ancians gaudir d'estones d'aire lliure, i 150 metres edificats, en els quals es preveu construir una infermeria, un despatx per als ATS, un menjador, una sala de repòs i una altra sala destinada a activitats diverses.

Des de l'Ajuntament s'espera que el centre estigui llest per entrar en funcionament a finals de setembre. El batle, Bernat Coll, destacà la feina realitzada per l'àrea de Serveis Socials per tal de fer realitat aquest projecte. «Han estat ells els qui han posat de manifest la necessitat de crear al poble un centre d'aquestes característiques», digué Coll, qui afegí que «des de l'àrea de Serveis Socials han calculat unes 10 places, que de moment serien suficients per donar servei a la localitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.