cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

La Policia Local aprofita la visita d'Antich per exigir els seus drets

El batle renuncià a parlar del parc natural per «evitar conflictes»

Els agents de la Policia Local de Son Servera tornaren ahir a protagonitzar una altra manifestació i aprofitaren la visita oficial que féu a la localitat el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, per reclamar l'impagament dels treballs realitzats, com també la millora de les condicions laborals. Els policies es presentaren davant l'Ajuntament amb pancartes i camisetes reivindicatives. Com a acte de protesta, dos dels agents portaven una careta de cartró reproduint la cara del batle, Eduard Servera, i una camiseta que deia: «Jo no complesc els acords», referint-se al trencament de les negociacions bilaterals entre Consistori i Policia Local, que des de fa mesos tenen un litigi obert.

En el moment d'entrada del president Antich a la Casa Consistorial, protegit per un gran desplegament policíac de guàrdies civils, judicials i agents locals, un dels policies manifestants li lliurà en mà un manifest reivindicant els drets del col·lectiu, tot queixant-se de la «manca de paraula del batle Servera i dels retards que ens deuen en els nostres sous». El president de l'Executiu autonòmic recollí l'escrit sense dir res.

En el manifest s'evidencien tots els actes reivindicatius que la Policia Local ha protagonitzat des del moment en què començaren les negociacions. Al final del text expressen que «a dia d'avui tan sols resta acudir a la institució jurídica per tal de reclamar el que consideram el nostre dret, tot denunciant el nostre desacord envers la falta d'interès del batle, la seva prepotència i autoritarisme, com també la imposició per decret, sense respectar l'esperit democràtic que hi ha d'haver en una negociació a favor d'uns drets fonamentals, com ara la defensa d'un salari digne i en consonància amb la feina exigida al nostre col·lectiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.