algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

La Plataforma pro parc anuncia que es mobilitzarà per fer-se sentir i informar

Els portaveus del col·lectiu diuen que contrarestaran la veu dels que hi són contraris

La Plataforma pro parc natural de Llevant ha anunciat que durà a terme mobilitzacions i activitats de caire informatiu perquè la gent pugui conèixer quina és la seva concepció de parc. En aquest sentit, han creat una pàgina web en la qual es pot trobar tot tipus d'informació que fa referència als parcs naturals. En aquesta pàgina la Plataforma explica per què és necessària la constitució d'un parc, quin model de parc reclamen i quina delimitació proposen, entre altres coses. Des de la pàgina, el visitant també pot enllaçar amb la web de la Conselleria de Medi Ambient i es pot adherir al col·lectiu.

Des de la Plataforma es té la intenció de reclamar al Govern que «faci una delimitació del parc que respongui a criteris ambientals i territorials i que no es dissenyi en funció de pressions i d'interessos particulars moltes vegades inconfessables». Segons expliquen Pere Piris i Antoni Muñoz, portaveus de la Plataforma pro parc, «el nostre principal objectiu és fer-nos sentir, ja que fins ara només s'ha pogut sentir la veu d'aquells que estan en contra del parc de Llevant, que parlaven sense saber el què. I és que des de l'associació anti parc continuen utilitzant exactament els mateixos arguments que defensaven ara fa un any; això ens fa pensar que aquest col·lectiu es mou per purs interessos».

En aquest sentit, Piris i Muñoz explicaren que «intentarem contrarestar els arguments que els anti parc han anat llançant de manera totalment equivocada i interessada. De fet, Mariano Servera, president de l'Associació en defensa del Llevant, ja amenaça de mobilitzar els seus suposats 3.000 associats, quan de propietaris afectats pel parc n'hi ha deu vegades menys». Piris i Muñoz asseguren també que «cal reclamar al Govern que faci arribar informació suficient a la ciutadania, de manera que es possibiliti un debat públic serè i constructiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.