algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Fageda demana solucions al conflicte de les prostitutes a les institucions

Assegura que Cort ha complit els seus compromisos i que els han deixat totsols

«On són ara les institucions que es reuniren fa un parell de mesos i que deien que a les prostitutes se'ls havia d'ajudar per tal d'acabar amb el problema? Quines són les actuacions que han fet?». Així de dur es va mostrar ahir el batle de Palma, Joan Fageda, amb la resta de les institucions que varen acordar la creació d'un pla integral de lluita contra la prostitució de carrer. El batle explicà que «una vegada més ens han deixat sols amb el problema» i assegurà que «entenc perfectament la indignació que poden patir els veïns de la Porta de Sant Antoni», perquè «la problemàtica persisteix».

Fageda va explicar que en molts de casos la Policia no pot fer més del que fa. «Són persones que estan sobre una voravia i d'acord amb la legislació no podem fer res més que demanar la seva identificació». El batle també va recordar que «nosaltres ens comprometérem que la nostra Policia i que la Policia Nacional intensificassin la seva actuació contra les xarxes de tràfic de dones, i hem de constatar que en els darrers mesos se n'han desmantellat bastants».

Fageda diu que «el Consell i el Govern Balear haurien de començar a fer feina i a desenvolupar els seus compromisos». El batle també va explicar que en aquests moments s'està demostrant que «és molt més efectiva la presència de vint veïns al carrer manifestant-se que no la de cinquanta policies locals, perquè els ciutadans es poden permetre determinades accions que els policies no emprenen». El batle també es va mostrar molt preocupat pel fet que les prostitutes de color ja tornen a arribar a la zona de la Platja de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.