algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
24°

Mercapalma s'ampliarà amb 140.000 metres quadrats

Ahir es presentà el nou sistema de refrigeració

L'àrea comercial de Mercapalma serà ampliada amb 140.000 metres quadrats més destinats a diferents serveis «i a les necessitats comercials que es derivin de la demanda per part dels usuaris», assegurà ahir el president de Mercasa, Miguel Ramírez. El polígon agroalimentari compta en aquests moments amb 300.000 metres quadrats i Ramírez assegura que en breu s'iniciaran els esdudis d'impacte ambiental de l'ampliació, que es desenvoluparà per fases i que en un primer moment s'estendria a través dels 30.000 metres quadrats de terreny propi que Mercapalma té de cap a l'aeroport.

Entre els nous serveis que es preveuen incorporar es troba un distribuïdor de carburants a l'interior del recinte, l'adjudicació del qual es farà a través d'un concurs per tal que els usuaris de Mercapalma tenguin un combustible més barat. Fonts municipals explicaren ahir que el plec de condicions del concurs té previst que el pagament d'aquest combustible tan sols es pugui fer a través d'una targeta de Mercapalma.

Acompanyat per part del vicepresident del Govern balear, Pere Sampol, i del batle de Palma, Joan Fageda, i del gerent de Mercapalma, Juan Dueñas, Ramírez va presentar la primera fase del nou sistema de climatització que han introduït 49 dels 116 llocs majoristes de fruites i hortalisses, amb un cost total de 199 milions de pessetes, la meitat aportats pel Govern balear.

Aquesta nova infraestructura permet mantenir la fruita a una temperatura constant que facilita la seva conservació i exposició. «Durant els mesos d'estiu aquest sistema permetrà que es conservi molt millor la fruita al voltant dels sis graus i que evitem bona part de les nostres pèrdues».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.