algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El PSOE finalitza la crisi del pacte de govern lliurant Urbanisme a UM

PSOE, PSM i UM han acordat una completa remodelació de les àrees municipals

Després de diversos mesos de crisi, les tres agrupacions polítiques que componen el Govern de Pollença (PSOE, PSM, UM) han acordat una reestructuració de les àrees. Una vegada més, tal com va passar ara fa un any, la secció d'Urbanisme, controlada fins ara pel PSOE, havia creat cert malestar entre els socis de govern. La batlessa del municipi, Francesca Ramon, va renunciar fa uns mesos a la gestió d'una tercera part d'aquesta àrea, que quedava a mans de la socialista Margalida Melià. La desconfiança entre els socis es va estendre a l'àmbit de Turisme, gestionat per Pere Capó, del grup PSOE.

A la taula rodona convocada pel GOB la setmana passada es va anunciar ja una remodelació de les àrees amb canvis de mans dels responsables. Segons el nou repartiment, el PSOE deixa Urbanisme i Benestar Social a canvi de Joventut i Esports, mentre que continuarà al capdavant d'Economia i Hisenda, una àrea a la qual s'afegeix Personal, fins ara del PSM. Els socialistes continuaran coordinant el Port i la Cala de Sant Vicenç, a mans de Capó, encara que ambdues delegacions no disposaran de partida econòmica.

La batlia continuarà, de moment, a mans de Francesca Ramon (PSOE), que deixarà de ser la responsable de l'àrea de Policia i Seguretat Ciutadana, que a partir d'ara passarà a ser responsabilitat dels nacionalistes i dels socis de govern del PSM. El socialistes de Mallorca mantindran les àrees de Medi Ambient i Serveis, de Governació i de Participació Ciutadana, amb la novetat que ara s'encarregarà de les àrees de Polítiques Sectorials (inclosa la de Turisme), que abans estaven sota el control dels socialistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.