algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Uns 3.000 nins a Son Macià

Un total de 27 grups s'hi reuniren per la II Trobada de l'Esplai

Uns tres mil nins d'edats compreses entre els set i els quinze anys es congregaren ahir a Son Macià, terme municipal de Manacor, per celebrar la II Trobada de l'Esplai. La jornada acollí un total de 27 grups pertanyents a distints municipis de Mallorca, dels quals una gran majoria procedien de Palma, mentre que hi havia representació de l'Arenal, Son Ferriol, Alaró, Binissalem, Algaida, Manacor, Son Macià, Porreres, sa Pobla, Lloseta, Inca, Montuïri i Felanitx.

Les activitats començaren devers les 10.00 del matí, quan arribaren tots els participants. A la plaça de Son Macià es dugué a terme l'acte de benvinguda i la presentació de la trobada. A partir de les 11.00 hores fou quan s'iniciaren les activitats, que s'agruparen per edats. La categoria jove emprà es Pinaró de ses Monges; els grans, els carrer Sol; els mitjancers, els carrers d'avall; i els petits, la zona de l'escola.

Enguany les activitats tenien com a punt de referència el món de les rondalles. El curs passat fou la primera vegada que es realitzà aquest acte, que pretén ser un espai nou en què es manté l'esperit de la Diada, com també l'esperit de la mostra, potenciar la cançó com a metodologia dels esplais, però que alhora sigui innovador i que impliqui la participació de tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.