algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Vadell rep noves amenaces a causa de l'ampliació dels pàrquings

La vicepresidenta del CIM assegura que d'aquesta manera no s'aconseguirà res

La vicepresidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Vadell, ha tornat a rebre amenaces i insults anònims per part de tots aquells manacorins que estan en contra de l'ampliació dels aparcaments subterranis de na Camel·la. Als pamflets es poden llegir frases com: «Serà aquesta la primera consellera a destruir un passeig modernista?»; «Konsellera Pionera»; «El CIM subvenciona a Manakor l'ampliació d'uns aparcaments buits, comportant la destrucció per primer cop d'un passeig modernista». Davant tot això, Vadell va expressar a Diari de Balears que lamenta el fet que gent que es considera de certa cultura faci això. Aquesta no és la manera de solucionar el problema, s'ha de deixar molt clar que el CIM no subvenciona pas els aparcaments de na Camel·la, sinó que ho fa el Govern balear».

Pel que fa a les al·lusions a la destrucció del passeig, Vadell manifestà que «la intenció del Consell és reconstruir na Camel·la i acabar-la perquè actualment es troba en un estat llastimós, ja que fins ara no s'ha fet res més que descuidar aquella zona». Maria Antònia Vadell va afirmar que «així com aquesta gent està fent les coses, no s'aclarirà res, simplement aconseguiran el rebuig. Consider que, en un tema d'aquests, allò que s'ha de fer és tenir en compte la voluntat de tot el poble, per això l'obligació dels polítics és donar una solució als problemes en general».

Cal recordar que durant aquesta setmana passada, la vicepresidenta del CIM no ha estat l'única al·ludida en els pamflets que els contraris a l'ampliació dels aparcaments han repartit per la ciutat. De fet, el batle de Manacor, Miquel Riera, manifestà que ha rebut un gran nombre de pamflets que han passat per davall la porta de la farmàcia que és de la seva propietat: «Als fullets se m'ataca de manera directa si duc a terme el projecte de l'ampliació dels aparcaments del passeig de na Camel·la. Consider que aquesta no és manera de fer les coses», deia Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.