cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El carrer Bisbe Llompart s'habilitarà per a vianants fins a l'estació del tren

La posició majoritària dels comerciants a favor de l'obra va fer decidir l'Ajuntament

El carrer Bisbe Llompart serà finalment habilitat per a vianants i, d'aquesta manera, serà possible anar des de l'estació del tren fins al centre de la vila per carrers tancats al trànsit de vehicles. La posició majoritària dels comerciants del carrer a favor d'aquestes obres ha estat allò que ha fet decidir a la fi l'Ajuntament a començar tan aviat com sigui possible l'ampliació del projecte. Els comerciants han mantingut amb representants de l'equip de govern nombroses reunions per tal de recollir totes les opinions i aconseguir així un projecte que satisfés tothom.

La darrera d'aquestes reunions tingué lloc ahir i hi foren presents Tomeu Seguí, regidor d'Urbanisme, per part de l'Ajuntament; i una representació dels comerciants de la zona. «Des del Consistori "explicà Seguí" consideram positiva l'habilitació per a vianants del carrer Bisbe Llompart fins a l'estació del tren. En un principi pensàvem no fer-ho fins d'aquí a un parell d'anys, quan es vegin els resultats de les obres que s'hi duen a terme ara però, veient que els comerciants volen que es realitzi com més aviat millor i que el trànsit no s'ha vist afectat pels treballs actuals, creim que és raonable que comencin ara».

Una de les qüestions que podien fer retardar el projecte era l'encariment de les obres. Segons explicà el regidor d'Urbanisme, «hem elaborat un estudi en què hem vist que l'habilitació per a vianants només suposarà 6.000 pessetes més per metre quadrat. D'aquesta manera, no sobrepassarem el 20% sobre el pressupost del projecte inicial, que és un dels requisits que s'exigeix per llei». Un dels possibles problemes que es poden crear amb aquestes obres i que preocupa l'Ajuntament és el del trànsit i l'aparcament. El tram que ara es pretén habilitar per a vianants estava inclòs en els carrers que la nova empresa concessionària de la zona ORA administrarà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.