nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Jaume Mestre serà el portaveu accidental del PSOE dins la Sala

Els socialistes mantindran diverses reunions més fins a solucionar la crisi

El regidor del PSOE Jaume Mestre ha acceptat el portaveu municipal accidental després de la reunió que mantingueren ahir vespre diversos dirigents del PSIB, entre els quals hi havia el secretari d'Organització, Damià Cànoves, i la secretària general dels socialistes de Mallorca, Francina Armengol.

Mestre manifestà ahir a Diari de Balears que «he acceptat el càrrec de portaveu accidental fins que les executives d'Inca i de Mallorca hi trobin una solució. Per això existeix un compromís de mantenir diverses reunions fins que la situació sia reconduïda». Cal recordar que Jaume Mestre havia presentat la seva dimissió com a portaveu del grup municipal una vegada que Jaume Armengol presentà la seva candidatura com a secretari general, càrrec que fa un temps havia abandonat en favor de la seva filla Francina Armengol.

Quan Armengol va aconseguir els vots necessaris per ser secretari general, Mestre, que entrà com a regidor després de les dimissions de Bernat Vallori i de Francina Armengol, considerà que havia de dimitir de portaveu. Malgrat que les declaracions del PSOE d'Inca varen ser poques, l'ambient de crisi és evident i es remunta a legislatures anteriors, en les quals la família Armengol ha volgut capitalitzar el poder dins de l'agrupació local.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.