nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
15°

El dia cabdal de la Fira de Tardor arreplegà una gernació animada pel bon temps

Jaume Matas i Pere Sampol acudiren a la festa

De bon matí es començaren a acostar a la Fira de Tardor un gran nombre de visitants que col·lapsaren els carrers del poble. Es respirava a l'ambient un aire de festa que es notava a la cara dels poblers, que gaudiren d'un dia de festa gran. El batle, Jaume Font, esperà a les portes de la Sala l'arribada de les autoritats. Amb puntualitat britànica s'hi presentaren el vicepresident del Govern, Pere Sampol, la delegada del Govern, Catalina Cirer, i el conseller de Turisme, Celestí Alomar.

Qui arribà una mica tard fou el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas. La resta d'autoritats per fer temps participaren en la tómbola a benefici de l'Associació espanyola contra el Càncer. Enguany la desena edició de la Fira de Tardor presentava com a principal novetat una mostra de treballs artesans. La gent que va passejar per la plaça pogué gaudir de veure en directe la feina d'un llanterner o d'un ceramista, entre d'altres. El recinte firal de la plaça es completava amb una exposició d'empreses en què hi eren presents quasi totes les de sa Pobla.

Més lluny del centre, just a la vora de la carretera de Pollença, tingué lloc un espectacle eqüestre que fou molt del gust del públic. S'hi va poder veure un gran nombre de cavalls passejant i galopant per una pista. A mesura que s'acostava el migdia els carrers del centre de sa Pobla es convertiren en un riu de persones que anava amunt i avall. A la zona pròxima a l'església els carrers varen fer una passa enrere en el temps, ja que s'establí allà un mercat medieval. Els firaires oferiren tot un seguit de productes artesans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.