algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Un jove de 20 anys mor en un accident de trànsit a l'autopista

El conductor del cotxe en el qual viatjava va perdre el control

Un jove de 20 anys, veí de Llucmajor, anomenat Bartomeu Cortés Burguera, va morir durant la passada matinada com a conseqüència d'un accident de trànsit. Fonts de la Guàrdia Civil confirmaren que el fet s'havia produït a les set del matí d'ahir en el quilòmetre 8 de l'autopista de Palma a s'Arenal, en concret a l'altura del desviament en direció a la barriada de Can Pastilla.

La víctima viatjava com a ocupant en un turisme Peugeot 205, que conduïa un jove de 19 anys anomenat Nicolau F.R. Aquest jove es troba ingressat a la Clínica Juaneda de Palma i el seu estat és molt greu. Per circumstàncies que es desconeixen, el conductor del vehicle va perdre'n el control. El turisme, en una trajectòria sense control, va pegar contra un senyal d'stop i després va efectuar diverses voltes de campana. Un altre cotxe, que circulava per darrere del vehicle en el qual viatjaven els dos joves, es va veure sorprès per aquesta maniobra. El conductor, B.G., de 28 anys, es va veure obligat a frenar bruscament el seu Opel Corsa, tot i que no va poder fer res per evitar veure's implicat en l'accident.

Un tercer cotxe que venia circulant per darrere, pegà per darrera l'Opel. El conductor d'aquest tercer vehicle quedà il·lès. El turisme Peugeot, en el qual viatjaven Bartomeu i Nicolau va sofrir greus danys. Els dos ocupants varen quedar atrapats entre els ferros. En el lloc dels fets es varen presentar diverses dotacions de la Policia Local, de la Guàrdia Civil i dels bombers. També hi varen acudir diverses ambulàncies de les Illes, que s'encarregaren d'assistir els dos ferits de l'accident, els quals varen ser evacuats a una clínica de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.