cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Bauzà justifica la brutor de Palma en el pla Mirall i el nombre de turistes

Diu que «es renta dues vegades al dia» però que «hi ha molts de cans»

El batle accidental de l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà, es va voler defensar de l'enquesta de l'OCU que situa Palma com la cinquena ciutat més bruta d'Espanya. Bauzà va justificar que Palma es troba en aquesta vergonyosa posició d'aquest rànquing, que ell no comparteix, «perquè actualment hi ha 200 obres en curs del pla Mirall i perquè és una ciutat atípica en la qual passen més de 7 milions de turistes».

El també tinent de batle de Relacions Institucionals i Turisme va recórrer a un símil: «Aquesta enquesta no pot ser mai vàlida. No es pot fer mai una inspecció si s'estan fent obres darrere de la cuina», digué Bauzà.

Com es recordarà, les principals causes de la brutor a Palma són, per aquest ordre: les obres, els excrements, els abocadors i les pintades. «Neg rotundament l'afirmació d'aquesta enquesta. Palma és l'única ciutat que els carrers es renten dues i tres vegades al dia», es va defensar. «A més, hem de tenir en compte que hi ha carrers com el Sindicat o la plaça Major en què passen 70 mil o 80 mil persones diàries i és impossible evitar que es tirin llosques». Pel que fa als excrements, que és la segona causa de brutor a Palma segons l'OCU, Bauzà es va limitar a dir que «Palma té molts de cans» i que això «demostra que la nostra ciutat té una bona qualitat de vida». No obstant això, afirmà que «tots hem de fer esforços per ser tant cívics i respectuosos com puguem i que cada ciutadà que tengui un animal recolli les seves necessitats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.