algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Joan Feliu deixarà de ser el cap de la Policia Local de Palma per decisió política

El regidor Sierra li comunicà dimecres la decisió del consistori

El responsable de l'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra, demanà fa uns dies a Joan Feliu que presentàs la seva dimissió com a cap de la Policia Local. Segons sembla, aquesta decisió que ha pres el Consistori va donada per la pèrdua de confiança en Feliu. Fonts pròximes a l'Ajuntament informaren que l'encara cap de la Policia Local té temps fins la propera setmana per comunicar si accepta la dimissió de manera voluntària o no. Si no és així, l'Ajuntament aplicaria unes altres vies complementàries, però el que sí tenen clar els màxims responsables del Consistori és que Feliu deixarà el seu càrrec abans d'una setmana.

De moment no hi ha una versió oficial de la informació, però fonts properes a la batlia, que prefereixen guardar la seva identidat, confirmaren la notícia. «José Manuel Sierra parlà amb Joan Feliu el passat dimecres en nom de l'Ajuntament. El regidor ho va fer després d'haver-ho consultat amb Joan Fageda. Es tracta d'una decisió eminentment política motivada per la pèrdua de confiança en el, fins ara, responsable de la Policia Local de Palma», assenyalà la persona consultada. Tot i aquesta decisió, que sembla completament inamovible, es pretén cercar una sortida digna a Feliu, que ja du 19 anys duent a terme amb encert la seva tasca al capdavant de la Policia Local. Sembla que Cort li ha oferit que quedi com a responsable de l'Escola de Policia.

Aquesta «pèrdua de confiança» a la qual es refereix l'Ajuntament es tradueix en dos punts: els objectius que s'havien marcat i no s'han complit, per una banda; i els que han fracassat, per l'altra. Dins del primer grup, tal com volia José Manuel Sierra quan es va fer càrrec de l'Àrea de Governació de l'Ajuntament, destaca que no s'ha duit a terme la intenció de deixar més de banda les tasques de la Policia Judicial i s'intensifiquin les funcions de regulació del trànsit i el contacte directe amb el ciutadà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.