algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Més de 50 persones cerquen als Tossals Verds un excursionista

L'home partí de bon matí i no tornà al refugi

Més de cinquanta persones pertanyents a diferents cossos de seguretat es mobilitzaren en les tasques de recerca d'un excursionista britànic que es va perdre tot sol per la zona dels Tossals Verds. L'home aparegué ahir migdia en perfecte estat després de passar la nit dormint a una pensió d'Inca.

Ronald Williams, de 59 anys d'edat, sortí d'excursió dimarts dematí des del refugi de muntanya dels Tossals Verds. L'home anava tot sol i en arribar la fosca, en no tenir notícies d'ell, el personal del refugi informà de la seva desaparició al Centre de Coordinació d'Emergències de l'112. Des de llavors, efectius dels Bombers del Consell del Parc de Sóller, Protecció Civil, Guàrdia Civil i Creu Roja es mobilitzaren per localitzar l'excursionista. L'operació de rescat començà poc després de la mitjanit i es perllongà al llarg de tota la nit a la zona entre Lloseta i el refugi dels Tossals Verds.

Amb les primeres llums del matí, ahir s'afegí a la recerca l'helicòpter de la Guàrdia Civil, amb resultats infructuosos. L'excursionista britànic apareixia en perfecte estat devers les dues i mitja del migdia i, fins i tot, arribà a demanar al personal que col·laborava en les tasques de recerca per la causa de tanta mobilització.

Segons ell mateix explicà, en arribar la fosca decidí dirigir-se cap a la zona de Mancor, on passaria la nit dormint en el sac de dormir. Finalment, emperò, arribà a la carretera i agafà un taxi que el dugué a Inca. Una vegada en aquesta localitat passà la nit a una pensió i després tornà al refugi de muntanya.

Entre la gent que participà en les tasques de recerca de l'excursionista extraviat hi havia un sentiment d'enuig ja que els seus esforços no havien servit de res.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.