nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els hotels acolliran devers 20.000 cicloturistes en la temporada baixa

Alguns establiments han assolit una forta especialització en aquest tipus de clientela

Els hotels de Calvià preveuen acollir enguany entre 15.000 i 20.000 cicloturistes durant la temporada baixa, segons informà ahir el tinent de batle de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament, Antoni García Moles.

Des del seu punt de vista, aquest tipus de turisme «ajudarà molt a la desestacionalització, ja que cada vegada la demanda és major i són més els establiments que romanen oberts per acollir aquesta activitat durant els mesos d'hivern». La demanda d'aquest turisme, assegurà García Moles, és diferent a la de la resta, «no sols pel que fa a l'interès per l'activitat, sinó també quant a l'alimentació, la gerència de l'hotel i, en general, en una sèrie d'activitats que necessiten una preparació específica i determinada».

En aquest sentit, explicà que alguns hotels del municipi han realitzat una sèrie de reformes en els seus establiments per crear instal·lacions adequades que permetin atendre les exigències d'aquests turistes. La majoria d'aquests hotels es troben en la zona de Palmanova, especialitzats des de fa alguns anys en aquest tipus de turisme, que es dedica a recórrer l'Illa en bicicleta.

De la seva banda, el president de l'Associació Hotelera de Palmanova-Magaluf, Tomàs Pons, subratllà ahir que els hotelers d'aquesta zona «estan molt satisfets» per la gran acceptació que està tenint el cicloturisme, que en l'actualitat «omple les places dels hotels durant la temporada d'hivern». «Fa cinc anys, no hi havia res, les habitacions estaven buides "indicà" i ara, durant els mesos en què es practica aquest esport, estam començant a parlar d'entre 15.000 i 20.000 estades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.