Promouen el consum de productes de Menorca en el sector turístic

El vicepresident Pere Sampol obrí les jornades intersectorials

TW
0

El vicepresident del Govern de les Balears, Pere Sampol, obrí ahir les jornades intersectorials que reuneixen professionals dels sectors turístic i agroalimentari a Menorca. L'objectiu d'aquesta trobada consisteix a impulsar un major consum de productes autòctons en els hotels, bars, restaurants i altres establiments turístics de l'Illa.

La trobada aplegà un nombrós grup de professionals a Alaior, en un encontre organitzat conjuntament per la vicepresidència del Govern de les Balears a través de l'Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) i l'Associació Hotelera de Menorca (Ashome). El delegat de l'IDI a Menorca, Mateu Martínez, s'encarregà de la coordinació. Pere Sampol va manifestar que cal trobar fórmules de col·laboració entre els hotelers i els productors agrícoles per tal que els productes autòctons siguin incorporats a les cartes dels hotels i els restaurants. Per la seva banda, el president d'Ashome, Francesc Mercadal, indicà que els hotelers estan disposats a col·laborar i per aquest motiu participen i promouen aquesta trobada intersectorial.

Pere Sampol es referí a la qüestió dels preus, però apuntà la necessitat d'incentivar el consum i la promoció entre els visitants. D'ells digué que constitueixen el millor canal de publicitat i difusió de la qualitat dels nostres autòctons de les Balears. El debat fou molt enriquidor i obrí fórmules de col·laboració i intercanvi.