algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

Joana Barceló deixa la Secretaria del PSOE per dedicar-se al Consell

Ja ha manifestat a l'executiva que no es presenta a la reelecció

La presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, deixarà de fer-se càrrec de la Secretaria General del PSOE menorquí després del IX Congrés Insular que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre a Maó. Barceló ja ha comunicat la seva decisió a l'executiva del partit amb un missatge ben clar: el desig de dedicar la seva activitat política i centrar tots els seus esforços en la presidència del Consell de Menorca que compatibilitzarà amb l'escó que ocupa de diputada autonòmica del PSIB-PSOE en el Parlament de les Illes Balears.

Això no obstant, Joana Barceló continuarà vinculada a la direcció del PSOE menorquí, però vol descarregar la responsabilitat de la gestió i el dia a dia del partit en l'executiva. Aquest fet obre les portes a l'elecció d'un nou secretari general. Joana Barceló ha expressat en diverses ocasions la seva preocupació per la disperssió d'esforços i l'alt cost personal que ha hagut de pagar després de les eleccions de juny de 1999, quan passà a ocupar la presidència del Consell de Menorca.

La primera secretària dels socialistes menorquins "que ocupa aquest càrrec des de 1994, sent reelegida en el congrés de 1997" explica que «es tracta d'una decisió que he d'adoptar de manera col·legiada ja que afecta tot l'equip de direcció del PSOE». Segons Barceló, «primer ha de definir-se quin model de partit volem per després distribuir les responsabilitats per desenvolupar la nostra activitat amb rigor i eficàcia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.