algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

El PP llança un ultimàtum a UM per evitar rompre el pacte de govern

L'edil Llull diu que el batle Oliver ha perdut tota la seva confiança

El pacte entre PP i UM que governa el Consistori sineuer és a una passa de trencar-se després dels darrers enfrontaments entre els dos partits. Els populars llancen un ultimàtum al batle, Josep Oliver (UM), instant-lo a rectificar la seva actitud, sobretot després de l'enfrontament produït per permetre l'obertura d'un pub, propietat d'un afiliat d'UM i gestionat per familiars del batle, sense tenir tots els permisos.

Aquesta, emperò, no és l'única causa del fort malestar existent entre els dos partits. L'explotació per part d'Oliver del bar municipal de les festes ha caigut molt malament dins el PP. La portaveu dels populars, Apol·lònia Llull, ha manifestat públicament que «no ens identificam de cap manera amb el tarannà i la manera de fer les coses que ha demostrat Oliver i, per tant, no podem continuar d'aquesta manera».

A més, Llull no s'ha estat de reconèixer el seu malestar pel fet que «la major part de la feina municipal l'haguem de suar nosaltres i després es vulguin apuntar les coses bones». La regidora s'ha queixat fort del «poc temps que el batle dedica a l'Ajuntament a causa de les seves obligacions laborals. Per fer la nostra feina no hem hagut de menester els regidors d'UM i no ens mereixem que ara ens facin aquesta propaganda».

Fins i tot Llull ha arribat a afirmar que «l'actuació del batle ens està perjudicant molt, ja que la gent fica els dos partits al mateix sac. Vàrem donar el nostre suport a Oliver per fer-lo batle, ja que tenia la nostra total confiança, però per nosaltres ha perdut tota la credibilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.