algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Sala negocia amb Schiffer perquè deixi visitar la torre de cap Andritxol

UM, sorpresa pel canvi d'actitud del PP que, ara, s'adreça a la model

L'Ajuntament d'Andratx ha fet saber, a través de la batlessa Margalida Moner (PP), que la setmana vinent visitarà els terrenys de la model alemanya Claudia Schiffer per veure de quina manera es podria resoldre el conflicte sorgit arran del tancament de la finca, que impedeix l'accés a la centenària torre de cap Andritxol i a camins que havien estat d'ús públic fins fa tan sols un mes.

Aquesta reacció de l'Ajuntament, que ara sí que es preocupa per l'accés públic a la torre, i de la propietat es produeix just davant de les pressions rebudes des d'Unió Mallorquina (UM), els ecologistes del GOB i el Consell de Mallorca i alguns excursionistes, comerciants i mitjans de comunicació perquè Schiffer permeti accedir a la talaia i al seu entorn, una Àrea Natural d'Especial Interès.

El canvi d'actitud ha sorprès el cap d'UM a Andratx, Josep Bestard, ja que fa tan sols un mes l'equip de govern votà en contra de dues mocions d'UM que demanaven que s'estudiàs la titularitat del camí a la torre de cap Andritxol i si Schiffer vol vendre la finca.

«Sembla que ara que han vist que el cas els fugia de les mans, han corregut per ajudar la propietat i intentar que els amos dels terrenys no hagin de patir mals majors», explicà Bestard referint-se a l'acollida positiva que la proposta de compra del grup municipal nacionalista va tenir en el Govern balear i el Consell de Mallorca.

Segons Bestard «l'equip de govern vota sistemàticament en contra de les mocions de l'oposició i, sovint, si veuen que és una idea bona la intenten dur a terme d'una altra manera, pel seu compte i sigil·losament, per atribuir-se'n els mèrits. L'opinió pública no és beneita i sap que la iniciativa de recuperar l'ús públic del camí a cap Andritxol ha estat nostra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.