nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

La instal·lació d'antenes de telefonia mòbil provoca malestar entre els veïns

Les torretes són la causa de múltiples avaries en els televisors domèstics

La instal·lació d'un total de quatre antenes de telefonia mòbil a la part superior del terrat d'un habitatge particular en el poble d'Ariany ha alterat la tranquil·litat i el benestar dels 800 habitants que viuen en aquesta localitat. Les antenes s'ubiquen a la part superior d'un edifici que és conegut popularment amb la denominació de can Tomàtiga, a la barriada de sa Figuereta, vora l'església parroquial.

Els veïns de sa Figuereta asseguren que des que s'instal·laren les esmentades antenes de telefonia mòbil, no han pogut tornar a veure la televisió, ja que l'aparell a estones s'encén i a estones s'apaga.

«Un dia estava mirant la televisió i de sobte s'apagà. En aquells moments no hi vaig donar la més mínima importància. Això no obstant, els dies següents l'aparell va tornar a tenir el mateix tipus d'avaria i fou quan vaig començar a sospitar de les antenes de telefonia del terrat de can Tomàtiga, ja que el mal funcionament del televisor es va començar a produir els mateixos dies en què s'instal·laren les antenes», va explicar un veí d'Ariany, Josep Genovart.

Això no obstant, els veïns afectats prefereixen ser prudents i de moment no volen donar la culpa directament a les antenes fins que no hagin acabat d'investigar d'on pot venir l'avaria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.