algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

L'Ajuntament cerca vies de finançament per millorar el conjunt de la zona turística

En una pròxima reunió amb Jaume Matas es tractarà la regeneració de la platja

La Secretaria d'Estat de Comerç i Turisme va rebutjar recentment finançar sis projectes de millora mediambiental i turística per a les Illes Balears presentats per la Conselleria de Turisme. Els projectes estaven valorats en conjunt en 40.917 milions de pessetes i només es va acceptar destinar-hi 375 milions per a la rehabilitació del Port de Sóller.

Entre aquests projectes, un era una sol·licitud de finançament de l'Ajuntament de Muro a la Conselleria per un import total de 2.612 milions de pessetes per millora de la zona turística de la Platja de Muro. Encara que la Secretaria d'Estat ha rebutjat finançar-lo, des de l'Ajuntament es preveu obtenir el pressupost necessari a través d'altres instàncies, segons Onofre Plomer, primer tinent de batle de Muro.

Les actuacions que s'incloïen a la petició feta per l'Ajuntament a la Conselleria eren la regeneració de la platja, restablir el carril bici a la carretera Alcúdia-Artà, fer una passarel·la per a ciclistes i vianants al pont dels Anglesos, crear un circuit cicloturista juntament amb els altres municipis de la Macomunitat del Nord i l'adequació de les zones verdes pendents d'execució.

Per dur a terme la regeneració de la platja s'està pendent d'una reunió que està previst que els responsables municipals puguin mantenir properament amb el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas. També està previst tractar el tema amb el president del Govern balear, Francesc Antich. Des de l'Ajuntament es pensa que el Ministeri se'n farà càrrec.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.