algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Traslladat l'arxiu municipal en caure una paret per les obres a una casa veïna

L'Ajuntament demanarà responsabilitats al constructor que provocà els desperfectes

L'arxiu municipal de Felanitx ha hagut de traslladar-se de manera urgent a una casa particular. Els fets que han provocat aquest canvi d'ubicació varen succeir el passat dimecres d'aquesta setmana quan unes obres que s'estan realitzant a un habitatge annex a les instal·lacions de l'arxiu provocaren la caiguda d'una de les parets del local.

L'arxiu, que fins ara es trobava a un edifici llogat del carrer del Sol, va patir les conseqüències d'unes obres que es construeixen al seu costat. La paret que va caure provocà que el fals sostre caigués damunt els documents històrics que es conservaven a l'arxiu. De totes maneres, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Felanitx, Jaume Binimelis, afirma que «per sort cap dels documents no ha patit danys».

Ara, tot l'arxiu s'ha traslladat de manera immediata a un local del regidor socialista Paco García per evitar un altre desastre com l'anterior. Binimelis ha explicat que l'immoble, que fins ara tenien llogat al carrer del Sol, era d'un particular, i amb això, vol demostrar com «a Felanitx fa falta un lloc en condicions per centralitzar tot el que fa referència a cultura». De fet, l'Ajuntament ja té projectada la construcció d'una biblioteca de tres plantes on es preveu que hi hagi un espai reservat per situar-hi l'arxiu municipal.

Pel que fa als fets legals que varen ocórrer dimecres, Binimelis manifesta que «no dubtam en cap moment de demanar responsabilitats al constructor de l'obra, ja que són les seves obres les que han provocat el despreniment de la paret i el posterior problema a l'arxiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.