algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Cort amenaça amb la rescissió del contracte per soterrar les Avingudes

Dragados insisteix a incomplir el termini de dotze mesos per fer el projecte

Cort exhaureix la seva paciència davant l'actitud de Dragados, empresa encarregada del projecte del parc de les Estacions. Les obres haurien d'haver començat el setembre de 1999 i encara no se sap si arribaran a començar. La raó del problema és que l'empresa insisteix a inclomplir el termini de dotze mesos imposat en el plec de condicions del concurs per a la realització de les obres de la segona fase del projecte, que és innegociable per a Cort.

El tinent de batle de Governació, Hosé Manuel Sierra, explicà ahir que «el concurs estableix que les obres de soterrament de les Avingudes i la connexió de la plaça d'Espanya amb el parc haurien de realitzar-se en un any, i Dragados es va presentar sabent aquesta condició. Durant mesos ha intentat allargar el termini fins que a la fi va semblar acceptar-lo, però ara torna a exigir més temps». Primer, reeclamà al Consistori tres mesos i mig més per a l'execució de les tasques preliminars i ara ha rebaixat l'exigència a dos mesos més.

Dragados al·lega que li resulta impossible realitzar el treball en el temps concedit, però l'Ajuntament no està d'acord amb aquest argument «perquè, segons els tècnics, els sistemes que empra l'empresa contractada per Dragados per a la construcció de l'aparcament subterrani no són els més moderns, que són més cars però també permetrien complir el termini», afegí Sierra. El regidor assegurà que els responsables de les àrees implicades, Urbanisme, Governació i EMT, «estam molests amb l'empresa i hi hem perdut totalment la confiança, ja no podem fiar-nos de la paraula que se'ns dóna».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.