muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Dos magribins protagonitzaren una persecució pels carrers de Palma

La Guàrdia Civil recuperà el cotxe de lloguer que havien robat

Els carrers de la zona del llevant de Palma foren testimonis d'una espectacular persecució duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil contra dos magribins que fugien en un cotxe robat. Els fets tingueren lloc el passat horabaixa del dilluns quan el vehicle fou detectat a prop d'un conegut centre comercial de la rotonda de Can Blau. Segons el portaveu de l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC), quan la unitat allà desplaçada demanà als sospitosos que aturassin l'automòbil, un Volkswagen Polo de lloguer valorat en milió i mig de pessetes, el conductor començà una ràpida maniobra per donar-se a la fuga, fet que inicià l'arriscada persecució.

El magribí que conduïa ho feia de manera molt esbojarrada i temerària i transità diversos trams del carrer Manacor en direcció contrària, cosa que dificultà molt la seva persecució que va necessitar de l'ajuda de reforços cridats per emissora. Aquestes maniobres posaren en perill la integritat dels altres conductors i vianants de la zona molt a prop de la Comandància de la Benemèrita. La persecució acabà als voltants d'un bar del carrer Ricardo Ortega, quan els dos ocupants deixaren el cotxe i sortiren corrents en diferents direccions per evitar la detenció.

Un dels magribins, identificat com Ousfie O. de 36 anys, fou detingut quan es ficà a l'esmentat establiment pensant que havia despitat els efectius de la Guàrdia Civil, però de tot d'una els agents el seguiren i procediren a la seva detenció. L'altre ocupant del cotxe aconseguí escapar i ara les investigacions se centren en la seva localització. Dins el vehicle es confiscaren objectes valorats en mig milió, a més de 121 mil en metàl·lic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.