algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Dues carrosses guanyen el primer premi a la desfilada de Sant Roc

El president Antich i el conseller de Cultura varen presenciar la desfilada

Per primera vegada dues carrosses quedaren empatades al primer lloc de la desfilada de Sant Roc. Les guanyadores foren «Són 7» i «Víkings». La primera era una comparsa amb diverses figures en cartró pedra, que representaven els set pecats capitals. Per exemple, l'avarícia era representada per un gran voltor i diversos sacs de doblers, i la gula per un porc i nins envoltats de menjar.

L'altra guanyadora era un vaixell víking, amb la vela i els rems, precedit de dues carrosses més i enrevoltat de víkings i víkingues. Els dos guanyadors es varen haver de repartir a parts iguals la dotació econòmica del primer i el segon premi, 100.000 i 75.000 pessetes. En tercer lloc va quedar, a només dos punts dels guanyadors, la carrossa anomenada «Bichos», referint-se a la pel·lícula d'animació, i va obtenir 50.000 pessetes de premi. Les 25.000 del quart lloc foren per a la comparsa d'«El gran conte», que reproduïa contes i pel·lícules infantils.

La desfilada va ser presenciada, des del balcó de l'Ajuntament, pel president del Govern balear, Francesc Antic, i pel conseller de Cultura, Damià Pons, que pogueren contemplar les carrosses, juntament amb el batle, Josep Gomila, els dos pics que passaren. La desfilada va comptar amb participació de gent de totes les edats, així, la carrossa titulada «Homenatge a la família» era integrada per persones de la tercera edat, i amb «Bichos» varen desfilar nins de molt curta edat, algun encara no camina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.