algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'Insalud preveu que l'hospital ja pugui funcionar a principis de l'any 2004

La redacció del projecte i la direcció de l'obra han estat adjudicades per 193 milions

L'hospital comarcal d'Inca podria començar a funcionar a començament de l'any 2004. Aquest és el termini aproximat que maneja l'Insalud després d'haver adjudicat la redacció del projecte de construcció de l'edifici. El gabinet d'arquitectes Sobrini Arranz Asociados S.L. ha estat l'empresa contractada per elaborar el projecte de l'edifici, així com l'estudi de seguretat i salut. A més, s'haurà d'encarregar de la direcció de les obres.

Aquestes tasques han estat contractades per l'Insalud per un import de 193'7 milions de pessetes quan el concurs es va treure per 223 milions de pessetes.

El director territorial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, i el batle, Pere Rotger, varen informar públicament sobre aquesta circumstància. De Santos comentà que l'empresa contractada té una àmplia experiència en obres d'hospitals i, de fet, ara fa feina a Son Dureta.

Els arquitectes hauran de respectar una sèrie de terminis molt estrictes que fixen que en un mes ja haurà d'estar enllestit el projecte bàsic. Així, en un mes s'hauran de tenir acabats els estudis previs i d'aquí a mig any s'espera que el projecte definitiu ja estigui redactat. Llavors l'Insalud tindrà dos mesos més per supervisar-lo i donar-li el seu vistiplau.

Entre una cosa i l'altra es confia que les obres es puguin treure a concurs dins del primer trimestre del 2001.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.