algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Prohens assegura que «no és possible l'escissió perquè el partit està unit»

El batle afirma que desconeix els dos sectors que es mouen dins el PP

El batle de Campos, Andreu Prohens (PP), ha afirmat que no és possible una escissió dins el grup popular local, ja que «el PP gaudeix d'una gran salut i mai no havia estat tan bé i tan unit com ara».

Ahir aquest diari publicà les declaracions de dos destacats membres de la directiva local que manifestaven que «l'elecció dels compromissaris per a la propera junta insular del PP havia deixat palesa la divisió del grup local de Campos en dos sectors diferenciats, un que implicaria la branca més dretana i una segona la del centre liberal». El batle, però, diu que «crec que no hi ha dos sectors diferenciats, desconec totalment aquesta separació i no tenc perquè respondre-hi quan els qui feren les declaracions s'han mantingut en l'anonimat».

Prohens s'ha mostrat molest pel fet que membres de la directiva manifestassin els possibles problemes d'un grup d'afiliats a la premsa abans de discutir-los en el si del partit. «Si tenen cap problema basta que ho diguin i ho discutirem. Feim molta feina pel poble i és clar que no ho podem fer a gust de tothom, però quan hi ha un problema intern és diferent, s'ha de discutir dins el partit i, a més, així es veu que som democràtics», afirma el batle popular.

Segons explicava un destacat membre del PP, «el que produeix més controvèrsies en el poble és la línia política que se segueix: un sector d'afiliats tendeix a l'extrema dreta i un altre cap al centre liberal». El batle ha contestat aquestes declaracions asseverant que no hi ha cap membre d'extrema dreta. «Jo em sent més de centre dreta, és a dir, més de la branca renovadora. El PP actual de Campos està dins aquesta branca, ja que és la que ens ha predicat tant el nostre president del partit com el president del Govern central».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.