lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

El preu mitjà de la benzina normal és més barat a la Part Forana que a Ciutat

A Palma el combustible és el més car, tot i que el rècord el té un assortidor d'Alcúdia

El combustible més barat de les Illes Balears es ven a la Part Forana de Mallorca. Així, de les 50 estacions de servei de les Balears on es ven la benzina de 97 octans més econòmica (en total hi ha 142 benzineres), la major part dels assortidors de benzina es troben en les localitats foranes de l'Illa major.

Concretament, segons dades proporcionades pel Ministeri d'Economia i d'Hisenda, existeixen 32 benzineries arreu de la Part Forana que venen el combustible 97 octans, el més usat, a 148'9 pessetes, que és el preu mínim d'aquest tipus de benzina a les Balears. No obstant això, l'assortidor més car és al passeig marítim d'Alcúdia, on es ven la benzina a 152'9 pessetes.

Així mateix, hi ha altres nou benzineries de Palma i altres tantes de Menorca i les Pitiüses que ofereixen aquest preu mínim. En el cas de Palma, la freqüència d'estacions de serveis que ofereixen la benzina a 148'9 pessetes és la menor que en qualsevol altra zona de Mallorca. Així ho demostra el fet que tan sols nou de les 36 benzineries ofereixen el combustible a 148'9 pessetes. És a dir, només una de cada quatre estacions de servei venen la benzina al preu mínim de les Illes Balears.

D'altra banda, la quantitat de benzineries de la Part Forana que ofereixen el combustible més barat de les Illes Balears arriba a les 32. A més a més, aquestes estacions de serveis estan ben repartides arreu de la Part Forana. De fet, tenim que n'hi ha als municipis i nuclis d'Alaró, Alcúdia, Bunyola, Cala d'Or, Cala Millor, Calvià, Campanet, Campos, Felanitx, sa Pobla, Lloseta, Llubí, Llucmajor, Marratxí, Montuïri, Muro, Petra, Pollença, Portocolom, Santa Eugènia, Santa Maria, Santanyí, Ses Salines i Vilafranca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.