algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La plataforma de Sant Jordi organitza un concurs de cartells contra la depuradora

La plataforma en defensa del Prat de Sant Jordi s'ha posat en marxa de nou i malgrat les vacances estivals continua disposada a donar guerra i a conscienciar la gent que la ubicació planejada per a la construcció de la macrodepuradora no és la que volen els veïns de Sant Jordi i s'Aranjassa.

Per això han convocat juntament amb el Grup d'Ornitologia Balear un gran concurs de cartells i pancartes per reivindicar i dir «No a la macrodepuradora». Aquesta nova acció reivindicativa tindrà com a escenari la plaça del Bisbe Planes dels santjordiers i serà avui quan es puguin descobrir els grans artistes en contra de la depuradora.

La plataforma posarà el material necessari i els premis i pretenen que aquesta jornada sigui molt participada per gent de totes les edats, especialment pels més joves, que tindran en aquest concurs una oportunitat immillorable de mostrar el seu art i el seu talent creatiu. La plataforma en defensa del Prat de Sant Jordi va organitzar una gran diada ciclista durant el mes de juliol, on varen participar més de dos-cents corredors i on quatre-centes persones varen mostrar el seu rebuig a aquesta nova instal·lació.

L'objectiu plantejat per la plataforma en aquell moment va ser realitzar un nou acte més familiar on pogués participar un major nombre de gent i amb un caràcter igualment reivindicatiu, que és el que s'ha trobat i es vol aconseguir mitjançant aquesta gran cartellada i concurs de pancartes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.