nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La visió d'una tintorera provoca l'alarma a la platja de la Ciutat Jardí

Les llanxes de la Creu Roja i de la Guàrdia Civil no aconseguiren trobar l'esqual

Una tintorera sobressaltà la platja de Ciutat Jardí ahir a les 10.45 hores. Un grup de banyistes alertaren els socorristes de la Creu Roja que havien vist un esqual d'un metre. Immediatament es va desplegar el dispositiu d'emergència habitual en aquests casos. Els efectius allà desplaçats hissaren tot d'una la bandera vermella i començaren a desallotjar la gent de l'aigua.

El banyistes, quatre adults i dos nins, varen declarar que havien vist l'animal acostat a pocs metres d'allà on estaven nedant, a pocs metres de la costa, i que era a molt poca profunditat. Dues llanxes de la Guàrdia Civil i la Creu Roja patrullaren les aigües i no varen poder confirmar la notícia. En pocs minuts els efectius desplaçats varen procedir a hissar la bandera groga de precaució, i els banyistes que volgueren pogueren tornar a l'aigua. Al lloc dels fets es desplaçaren efectius de la Polica Local, la Policia Nacional i la Guàrida Civil, que treballaren en col·laboració amb les unitats de la Creu Roja.

Aquesta ja és la segona vegada que una tintorera s'apropa a les nostres costes aquest estiu. A començament de juliol un esqual va ser detectat a la Platja de Palma i obligà al tancament de les costes durant els dies 2 i 3 del mes. Aquell pic les patrulles costaneres varen poder veure tres vegades el depredador perseguint un banc de peixos i es va acostar tant a la costa que se'l va veure a tan sols quinze metres de la línia de la platja.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.