algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

El Pacte crea deu places al Consell per a la unitat de disciplina urbanística

Joan Buades dóna suport a la proposta perquè Eivissa se situï al nivell de Mallorca

Tot i que el conseller de la formació ecologista Els Verds, Joan Buades, va rebutjar en un principi l'ampliació de personal al Consell Insular d'Eivissa, en la darrera sessió plenària duita a terme per la institució, Buades donà suport finalment a la proposta del Pacte Progressista de crear deu llocs de feina que formaran part de la futura unitat de disciplina urbanística de la Comissió Insular d'Urbanisme.

Segons explicà Buades en el torn de justificació del seu vot, la intenció final d'Els Verds «és aconseguir que Eivissa s'equipari al nivell que té la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca». La sessió plenària del Consell aprovà també l'ampliació de la plantilla de treballadors del Consell amb dotze funcionaris més aquest mateix any. Tot i que el conseller i portaveu del Partit Popular, Pere Palau, assegurà que es tracta d'un increment «molt elevat», el vicepresident insular, Vicent Tur, justificà l'augment assegurant que la màxima institució insular «necessita tramitar molts expedients de l'anterior etapa de govern i que encara no han rebut cap sortida».

El ple duit a terme al Consell començà amb la declaració institucional de rebuig unànime al darrer atemptat de la banda terrorista ETA. A més, durant la sessió es va aprovar el nou Reglament de la Mesa Permanent de Turisme amb la incorporació de tres noves associacions, l'Associació d'Establiments d'Entreteniment de Sant Antoni, Prodeco i la Pimeef.

Els integrants del ple del Consell també votaren a favor de demanar a la Delegació del Govern de les Balears que destini a Formentera dos agents del Seprona permanentment durant tot l'any, com també la sol·licitud a l'Insalud perquè contracti el personal necessari per poder oferir el servei d'anestèsia epidural a l'hospital de Can Misses, «quan tengui l'opinió favorable dels experts», explicà el conseller del PP Antoni Marí Calbet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.