nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Ferida la propietària d'una casa de Son Roca que es cremà per una imprudència

En el sinistre morí un ca i dos més resultaren intoxicats per la densa capa de fum

Una dona patí cremades lleus i un home resultà intoxicat pel fum en un incendi que s'originà ahir horabaixa en un habitatge de la barriada de Son Roca, a Palma.

Segons informà un portaveu dels Bombers de Palma del parc de sa Teulera, que anaren al lloc del sinistre, les flames s'originaren a la sala del domicili a causa d'un ambientador de flama. Segons sembla, el combustible vessà damunt una taula, el foc s'estengué per tota la dependència i afectà la totalitat de la casa. La propietària de l'habitatge, situat en el primer pis del bloc de pisos número cinc del carrer del Cap des Pinar, en veure les flames decidí actuar per apagar el foc. A la seva tasca poc després s'hi afegí un veí. Les flames quedaren extingides «després que el combustible s'acabàs», com informà un portaveu dels Bombers de sa Teulera.

Aquests reberen l'avís a les 16.15 hores, després que un veí informàs dels fets al parc central. El 080 destinà una unitat amb cinc efectius al lloc del sinistre, però quan hi arribà ja no hi havia foc. Allò que sí que hi havia eren dues persones ferides, que resultaren ser la propietària de la casa sinistrada i el veí. La primera resultà amb ferides de primer grau al braç, i el segon respirà fum i resultà un poc intoxicat. Personal del 061 també es desplaçà fins al lloc dels fets i, després d'examinar els ferits, decidí traslladar-los al Centre de Salut de la Vileta.

Altres víctimes del sinistre varen ser tres cans que hi havia dins la casa en el moment de l'incendi. Els animals no varen poder escapar i dos d'ells varen haver de ser rescatats amb evidents símptomes d'intoxicació. Quan revisaven la casa, els Bombers trobaren un altre animal estès a terra. El ca havia mort per asfíxia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.