algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

La Sala aconsegueix començar a pagar les obres de Son Serra a finals d'any

L'equip de govern proposarà als veïns sufragar les contribucions en quatre terminis

L'Ajuntament de Santa Margalida no començarà a pagar les obres d'infraestructura de Son Serra fins a finals d'any. Aquest és l'acord pactat amb les empreses que n'executen el projecte.

L'equip de govern (PP-CPU) es trobava fins ara estret, ja que la negativa dels veïns de la zona a abonar de manera immediata les contribucions especials havia provocat que el tresor municipal no disposàs dels doblers necessaris per fer front a les primeres liquidacions de les obres.

Segons explicà el regidor d'Hisenda, Miquel Roig, a finals d'any s'abonarà el pressupost corresponent al 30% de l'obra, que s'espera que estigui ja enllestida. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha aconseguit un temps per arribar a un acord amb els residents sobre la fórmula de pagament de les contribucions.

Els residents hi han presentat recursos i reiteren que no volen pagar almanco fins que la xarxa no funcioni en la seva totalitat. De tota manera, l'equip de govern llançarà una nova oferta als veïns per pagar els imposts de manera fraccionada en quatre terminis.

Segons aquesta proposta ara s'exigiria abonar el 30% de les contribucions i un altre tant abans d'acabar l'any, mentre que durant el 2001 se'n pagaria un altre 30%. El 10% restant no es pagaria fins que no es posàs en marxa la depuradora. El regidor Miquel Roig afirma que aquesta fórmula de pagament no basta perquè l'Ajuntament pugui anar pagant a l'empresa i, a finals d'any, s'avançaran els doblers que facin falta. Malgrat això, encara no se sap el sistema que se seguirà ja que Roig ha deixat ben clar que l'Ajuntament és incapaç de fer front al deute.

D'altra banda, l'Associació de veïns de Son Serra ha denunciat davant l'Ajuntament diferent obres il·legals que es realitzen al nucli.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.