algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Accident mortal a l'autopista de Ponent

Un home de 31 anys va perdre la vida en sortir-se de la via i caure per un desnivell a l'alçada de Gènova

102126
Al lloc es desplaçaren els cossos de Policia i els serveis d'emergències de Palma. | A. SEPULVEDA.
PEP MATAS DdB
Andreu Salvador, amb 31 anys, és la víctima mortal de l'accident de trànsit que va ocórrer la matinada d'ahir en Palma. El home era el conductor i l'únic ocupant d'un turime Renault Clío, amb matrícula V-6491-EF. Per causes que encara es desconeixen, el turisme va sortir de la carretera i va caure per un desnivell, i terminà empotrant-se contra la base del pont de l'autopista de Gènova-Sant Agustí.L'Accident va ocórrer a les 00.15 hores en el quilómetre 6.700 de la'autopista de Palma-Andratx, quan el cotxe circulava en direcció a Palma.

Al lloc del succès es personaren les patrulles de Policia Local, del Cos Nacional de Policia, un reté del Cos de Bombers de Palma, ambulàncies i el Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil. Aquests últims varen ser qui efectuaren el atestat de l'ocorregut.

De les primeres investigacions efectuades es creu que el conductor va poder sofrir una distracció i, per ventura, en circular a una velocitat inadecúada, va sortir-se de la via i va caure pel desnivell molt pronunciat, cosa que va augmentar la força de l'impacte en empotrar-se contra la base del pont. A l'instant del xoc el cos del conductor va sortir despedit del turisme i va quedar damunt la vorera de l'autopista.

La autoridad judicial va ser informada d'aquest accident i al voltant de l'una de la matinada es va ordenar l'aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Palma. En les properes hores està previst que es li practiqui l'autòpsia. Amb aquesta mort ja són nou les persones en aquest mes que han perdut la vida a les notres carreteres, com a conseqüència d'accidents de circulació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.