algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Cort ha impulsat la creació de 36 empreses a Ciutat el darrer semestre

L'IMFOF ha aconseguit col·locar més de 400 treballadors de manera directa

L'Ajuntament de Palma ha impulsat la creació de 36 noves empreses a la ciutat en els darrers sis mesos a través de l'àrea de promoció econòmica de l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina (IMFOF), que ahir va presentar els resultats del primer semestre del 2.000.

Aquestes empreses han suposat la creació de 75 nous llocs de feina i suposen la consolidació dels 194 projectes que han assessorat els tècnics del departament.

Aquestes empreses han pogut ser creades gràcies a la línia de finançament per a l'autoocupació. El mes de febrer es va signar un conveni amb tres entitats financeres (Sa Nostra, La Caixa i BSCH) en la qual s'ha establert una línia de crèdits blans per empreses que hagin comptat amb l'assessorament de l'IMFOF, amb un tipus d'interès inferior al 6%.

La regidora Maria Teresa Jiménez va destacar també que en aquests sis mesos, des de l'àrea d'ocupació, s'ha aconseguit col·locar un total de 407 persones en els 1.046 llocs de feina ofertats per l'Institut.

De totes maneres, l'acció més important empresa pel departament de Jiménez en aquests sis mesos, ha estat la creació del Pacte Local per la Feina (PLOT), document de treball signat pels departamentds de treball, acció social, urbanisme i educació de Cort i la CAEB, la PIMEM, CCOO i UGT.

La finalitat bàsica d'aquest pla és posar en marxa, de forma consensuada, un conjunt d'accions que contribueixin a generar feina i desenvolupament econòmic al municipi de Palma. La duració és de quatre anys, i abraça el període 2000-2003.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.