algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La reforma de la plaça preveu una zona coberta per a cada venedor ambulant

L'exterior del mercat esdevindrà una zona per a vianants amb amples jardins

La degradació estructural, juntament amb el precari estat de conservació de l'edifici de la plaça de Son Servera, on s'instal·la el mercat dels divendres, ha comportat que la reforma integral d'aquesta plaça esdevengui una realitat de la qual ben aviat, veïns i comerciants del poble en podran gaudir. Aquesta rehabilitació no contempla únicament una actuació a la part externa de l'edifici de la plaça, sinó també una modificació fora de l'immoble.

A la part interna de la plaça es preveu la construcció d'una zona coberta que estarà destinada a una part dels comerços ambulants del mercat i que permetrà el lloguer de cada un dels llocs de venda, per tal que l'Ajuntament en pugui regularitzar la situació. Els diferents trasts estaran compartimentats mitjançant departaments d'obra, la superfície dels quals serà d'entre quatre metres quadrats a quaranta, com a màxim. Aquesta zona ha de contemplar els usos agrupats per sectors equipats amb aigua, electricitat i clavegueram.

El projecte de la plaça també inclou la construcció d'un o dos edificis més, que es destinaran a albergar alguns comerços, així com per fer-hi actes plúbics per a devers 300 persones de totes les edats i en qualsevol època de l'any.

Dins la plaça també s'ubicarà una zona de magatzem per a les mercaderies dels placers i una oficina administrativa per a dues persones que s'encarregaran de les gestions. El projecte, que elaborarà l'Escola d'Arquitectes de Palma, no ha deixat de banda una àrea per a lavabos públics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.