algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Una dona de 72 anys ferida en caure de sis metres per una cisterna a Sant Agustí

Altres dues persones majors foren atropellades i ingressaren a hospitals de Palma

Una dona de 72 anys resultà ferida de gravetat en caure des d'una altura aproximada d'uns sis metres, i precipitar-se a l'interior d'una cisterna situada a un restaurant del carrer Joan Mirò, a la barriada de Sant Agustí. Per altra banda, altres dues dones d'avançada edat varen ser atropellades per sengles vehicles a la plaça Gomila i en el camí de Son Gotleu.

Segons informà un portaveu de la Policia Local de Palma, el primer fet ocorregué ahir a les dues de la matinada quan la dona gran es precipità a l'interior de la cisterna sense aigua, que està situada darrere la barra del restaurant. Sembla que la tapa d'accés era oberta, i l'accidentada no se n'adonà. Els propietaris de l'establiment la fan servir com a magatzem.

Com a conseqüència de la caiguda la dona es fracturà el braç dret, sofrí un cop al cap i diverses erosions a la pell. Els Bombers de Palma es desplaçaren fins al lloc dels fets després de rebre l'avís d'un testimoni. Les dues unitats del Parc, integrades per nou efectius, aconseguiren rescatar la dona de l'interior utilitzant una llitera i una escala. Els facultatius d'ambulàncies, que assistiren la dona abans de ser rescatada, i personal del Cos Nacional de Policia també acudiren al lloc de l'accident.

Per altra banda, altres dues dones d'avançada edat requeriren assistència mèdica a centres hospitalaris de Ciutat per les ferides sofrides en sengles atropellaments pels voltants de la plaça Gomila i Son Gotleu.

D'una banda, una vianant de 87 anys va ser envestida per un Ford Escort a les 0.50 hores d'ahir quan caminava entre els carrers Robert Graves i Bellver, als voltants de Gomila. El conductor del vehicle, un jove de 23 anys, no reparà la presència de la dona i l'atropellà. Aquesta ingressà a l'UCI d'un centre hospitalari de Palma amb traumatisme cranioencefàlic en fase aguda, i diverses contusions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.