cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Voltor llogarà el 70% de les instal·lacions i dels terrenys d'Alfàbia a Difusió Digital

El Consell esperarà a conèixer els detalls de l'operació per decidir la continuïtat de les subvencions anuals

L'Associació Voltor, vinculada a l'Obra Cultural Balear, llogarà a Difusió Digital Societat de Telecomunicacions un 70 per cent de les instal·lacions i del solar que té a la serra d'Alfàbia. El 30 per cent restant se'l reserva Voltor per posar-lo a disposició de les institucions balears.

Representants de l'associació havien de reunir-se ahir al matí amb la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, per explicar-li aquesta proposta, ja que Voltor és subvencionada per la institució insular en el seu objectiu d'oferir la recepció dels canals de televisió de Catalunya i del País Valencià. Emperò, la reunió no es pogué dur a terme perquè el Consell convocà de manera urgent un ple extraordinari per condemnar el darrer atemptat d'ETA i, posteriorment, participar en una concentració silenciosa a la plaça de Cort. Davant aquesta circumstància, la reunió prevista per a ahir ha quedat ajornada fins demà dimecres.

Precisament, fa només tres setmanes que la comissió de govern del Consell aprovà una subvenció, corresponent a enguany, de 18 milions de pessetes per a Voltor. Fonts de la institució indicaren ahir que «la idea de Voltor de llogar una part de les seves instal·lacions a una altra empresa no posa en perill la subvenció d'enguany, però caldrà esperar les explicacions de l'associació sobre l'operació que té projectada per saber si les ajudes econòmiques tindran continuïtat en anys posteriors».

L'acord amb Difusió Digital inclouria la contractació per anualitats de les tasques de manteniment. No obstant això, Voltor es mostra disposada a mantenir la titularitat dels terrenys i de les instal·lacions d'Alfàbia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.