algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Un home de 29 anys mor a Portopí en xocar amb el mur de separació de la via

Circulava d'acompanyant a una furgoneta menada per un estranger que resultà ferit

Un home resultà mort i un altre sofrí ferides de gravetat com a conseqüència d'un accident de trànsit ocorregut la matinada de dimarts, a primera hora, a l'avinguda Gabriel Roca de Palma, concretament davant el centre comercial de Portopí.

Un portaveu de la Policia Local de Palma informà que el sinistre tingué lloc a les dues i mitja de la matinada en el tram denominat revolt de Pelaires, quan una furgoneta marca Opel Combo ocupada per dues persones circulava per la via i col·lidí contra el mur de protecció que separa la calçada. A causa de l'impacte, hi perdé la vida el passatger del vehicle, un home de 29 anys que va ser identificat com a Jaime M.E. El conductor, per la seva banda, patí ferides greus que feren necessària la seva evacuació a un centre hospitalari de la ciutat, on quedà ingressat.

La Policia Local no pogué, inicialment, determinar-ne la identitat a causa de l'absència absoluta de documentació. Es tracta d'un home jove, d'entre 23 i 28 anys, i possiblement de nacionalitat estrangera.

De moment es desconeixen les causes per les quals el conductor perdé el control del vehicle, fet que provocà la col·lisió. El 092 descarta la participació d'algun altre cotxe en el sinistre.

Fins al lloc de l'accident també es varen desplaçar personal sanitari, la Guàrdia Civil i una unitat dels Bombers de Palma. L'actuació d'aquests darrers consistí a rescatar els dos ocupants de la furgoneta, que havien quedat atrapats entre la ferralla. L'automòbil sinistrat, per la seva banda, pertanyia a una empresa de cotxes de lloguer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.