cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

L'ORA es reimplanta a Portocristo després d'estar dos anys fora servei

L'empresa municipal gestionarà la zona d'aparcaments regulars

La zona d'aparcaments regulars demà començarà a funcionar a Portocristo quan fa més de dos anys que l'empresa Aparquisa deixà la concessió i, de fet, encara ara no ha liquidat els 17 milions de pessetes que deu a l'Ajuntament de Manacor.

Així que a partir de demà, en el port, la zona ORA es restitueix després d'haver estat més de dos anys aturada. Ara, emperò, serà l'empresa de Serveis del municipi de Manacor S.A. (SAM) qui gestionarà la zona d'aparcaments regulats.

La zona ORA inclourà més o menys els carrers que ja afectava el 98 i alguns de nous com ara la plaça de l'església del Carme, segons informà ahir el regidor Francesc Acuña, que forma part del consell d'administració de la SAM. Així, s'implantarà l'ORA en els carrers de primera línia marítima, Bordils i un tram del carrer Sant Jordi, i també en els de segona línia com ara un tram del carrer d'en Sureda, el carrer Cristòfol Colom i un tram del carrer Mar.

La zona d'aparcament regular estarà en funcionament des de les 10 hores del matí i fins a les 18 hores; els dissabtes i diumenges també es mantindrà aquest horari. Les taxes que es pagaran seran de 40 pessetes els 30 minuts, 85 pessetes els 61 minuts i 130 pessetes el màxim de temps que es pot deixar el cotxe aparcat, que serà una hora.

Per poder dur a terme aquestes tasques, l'Ajuntament convocà un concurs-oposició per contractar 28 policies nous, alguns dels quals faran les feines pròpies de Policia de barri i controlaran l'ORA. Concretament a Portocristo, hi seran destinats un total de 20 agents i un sergent. El regidor Francesc Acuña explica que el que pagarà l'usuari del servei d'aparcament regulat serà una taxa municipal. D'aquí l'evidència que sigui una empresa municipal la que s'encarregui de la gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.