nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Arresten dos joves com a presumptes violadors de sengles turistes alemanyes

Les víctimes denunciaren els fets ocorreguts fa dos dies a Cala Rajada i Llucmajor

Dos joves han estat detinguts per la Guàrdia Civil com a presumptes autors de sengles violacions ocorregudes aquest cap de setmana passat a Cala Rajada i a Llucmajor. Els suposats agressors han estat interrogats i es troben a l'espera de passar a disposició judicial.

El primer fet tingué lloc diumenge a les sis de la matinada en una coneguda discoteca situada a Cala Rajada. Segons denuncià la víctima, una turista de nacionalitat alemanya, el discjockey de la sala l'abordà quan ballava a la pista. L'home l'agafà amb gran violència i la introduí en un petit habitacle al costat de la seva cabina, on la forçà. La denunciant, que digué que no havia begut alcohol, va explicar tots els detalls de la violació als agents de la Guàrdia Civil d'Artà. Aquests, que disposaven de les característiques físiques del presumpte agressor, procediren a detenir-lo poc després, tot i que l'home negà tots els fets. L'individu és un italià que ha estat identificat com a P.D.C., de 26 anys.

Per altra banda, el segon fet tingué lloc diumenge dematí. Poc abans del migdia, una ciutadana alemanya amb residència al polígon de Llucmajor es personà a les dependències de la Policia Municipal i denuncià que havia estat objecte d'una violació. Els funcionaris policíacs posaren els fets en coneixement de la Guàrdia Civil que, juntament amb el grup Emune, procedí a l'arrest del presumpte agressor. Aquest va ser localitzat diumenge vespre en el mateix municipi. Es tracta de Pablo T., de 23 anys, que va ser traslladat a les dependències de la Benemèrita. La dona, per la seva banda, va ser sotmesa a un minuciós examen mèdic a l'hospital de Son Dureta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.