algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'oposició deixa de banda els seus colors polítics per desbancar el batle Pascual

PP, Es Grup i PSM presenten cinc documents contra la gestió municipal

L'oposició a l'Ajuntament de Capdepera "PP, Es Grup i PSM" ha deixat de banda els colors polítics per unir-se en un únic front comú i desbancar el batle, Joan Pascual (UCAP), ja que «passat un any des de les eleccions, consideram que s'ha arribat a un grau inadmissible de deixadesa, fins al punt que es posen en perill aspectes tan fonamentals com els principis d'autoritat, d'equitat i de justícia de la primera institució gabellina».

Aquest és un dels fragments de la carta oberta al batle que han presentat els grups de l'oposició. La carta forma part d'un dels cinc documents que l'oposició ha elaborat i signat conjuntament. La carta lliura dures crítiques a Pascual, «per no complir els seus deures més elementals», a les quals afegeixen que «la inèrcia per la qual deixau que s'arrossegui UCAP, aquest governar sense iniciativa, un anar tapant forats a corre-cuita, estan aconseguint que la vida municipal es ralentitzi i que es desaprofiti la conjuntura econòmica extraordinàriament favorable per la qual passam».

PP, Es Grup i PSM recriminen al batle que fa cas omís dels seus deures més elementals, en la mesura en què «l'equip de govern, amb vós al capdavant, es caracteritza per la negligència a l'hora de complir i fer complir la legislació, en especial qüestions de tipus urbanístic, amb casos que són de coneixement públic i que estan provocant un vertader escàndol a nivell de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.