algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Els taxis i els autobusos circularan per les Avingudes durant el soterrament

L'Ajuntament obrirà el pas de manera ocasional als vehicles particulars dels ciutadans

Els autobusos i els taxis podran passar per les Avingudes mentre durin les obres del soterrament d'aquesta via a l'altura de la plaça d'Espanya.

La reunió de regidors del grup municipal popular celebrada ahir a Cort es va resoldre amb aquest acord primigeni després que l'equip de govern en ple escoltàs les tres propostes presentades de manera conjunta per part dels tècnics del més alt nivell dels departaments de Circulació, Policia, i l'Empresa Municipal de Transports.

L'Ajuntament tampoc no descarta deixar passar els vehicles particulars dels ciutadans de Palma en aquells moments en què l'execució de les obres ho permeti, tot i que fonts properes al grup de regidors asseguraren ahir que «aquesta opció serà molt dificultosa».

Les tres mesures que es varen presentar al debat de l'equip de Govern Municipal foren les següents: el tancament total de les Avingudes a la circulació, deixant tan sols el pas per als autobusos de l'EMT; deixar la via lliure tan sols als autobusos i als taxis; o combinar la presència de transport públic amb vehicles particulars. Al final, la solució imperant ha estat una combinació entre les dues darreres, però ja s'ha dit que el pas de vehicles particulars es veu com a «molt complicat».

De tota manera, aquesta solució està pendent encara d'una nova reunió que el batle de Palma, Joan Fageda, acompanyat del president de l'EMT, Pedro Àlvarez, el tinent de batle de Governació, José Manuel Sierra, i el regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, mantindran a primera hora d'avui una altra vegada amb els tècnics dels seus departaments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.