nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

De Santos ha contractat una ambulància per atendre la visita d'Aznar ignorant AIB

L'empresa demanava assegurança del pagament del servei, el qual li ha estat denegat per Insalud-Balears

La direcció del servei públic 061 "depenent d'Insalud" ha canviat el seu proveïdor d'ambulàncies per assistir la presència a Mallorca del president Aznar. La raó per aquest canvi és que l'empresa que encara manté el concert amb Insalud, Ambulàncies de les Illes Balears (AIB), ha demanat el pagament del servei prestat.

Segons consta a documents a què ha tingut accès Diari de Balears, Insalud no ha pagat els serveis extraordinaris efectuats per la unió empresarial AIB en relació a les visites d'alts dignataris estatals i forans: el desplaçament de vehicles per donar cobertura a les visites dels monarques espanyols (en consten almanco nou casos), arribades anteriors del president del Govern.

La visita del president nord-americà Bill Clinton l'any 1997 o diversos simulacres d'urgències a la Universitat balear han estat satisfets per la unió temporal d'empreses sense rebre les compensacions econòmiques a què té dret pels termes del concert i "segons els documents a què ha tingut accés aquest diari", sense rebre notificació de rebut o una paraula d'agraïment.

El màxim dirigent de l'AIB, José María García Ruiz, ha confirmat aquesta situació, recordant que la manca de pressupost (i pagament) del concert amb Insalud impideix la unió empresarial d'abastar les necessitats de transport sanitari més enllà dels mínims establerts al conveni signat l'any passat a partir del pròxim dilluns. Sembla ser que Rodrigo de Santos "director territorial i provincial d'Insalud" ha decidit suplir aquesta situació amb la contractació d'altres empreses, de manera puntual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.