algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Malestar a la porta de Sant Antoni per l'allau de prostitutes negres a la zona

Unes quaranta dones africanes cerquen clientela cada dia a molt baix preu

71454
Les prostitutes negres han envaït la porta de Sant Antoni i voltants. | F. CARBONELL.

La visió d'una vintena de prostitutes era una imatge habitual a la zona de la porta de Sant Antoni i carrers del voltant. Les dones sortien al carrer de vespre i esperaven la gran afluència de clients, que es passejaven per la zona al volant del cotxe a la recerca de la prostituta que més els agradava, la que els podia oferir els millors serveis sexuals.

El sector treballava tranquil fins fa unes dates, quan s'ha produït una allau de prostitutes negres. Segons sembla, des de fa poc, una quarantena de treballadores del carrer de color han envaït els carrers del voltant de la porta de Sant Antoni. La seva arribada ha suposat un increment d'oferta pels clients, però també ha creat malestar entre les prostitutes 'blanques' pels baixos preus pels quals estan disposades a practicar les més diverses pràctiques sexuals. El problema s'agreuja amb la presència dels «xulos» de les dones africanes.

En un principi aquests situaven les prostitutes de color a les Avingudes, amb la finalitat de no mesclar-se amb les antigues, però la Policia les obligà a traslladar-se al barri xinès. Aquesta mesura provocà una situació violenta ja que no hi havia espai per tanta gent. El problema passà als enfrontaments dialèctics i sembla que després arribaren a les mans... i això no ha fet més que començar.

Les dones tenen entre 18 i 35 anys i ofereixen serveis sexuals a un preu ínfim de vegades. Les negociacions es porten a terme en la intimitat a un carrer del Portitxol i després els clients passen a cercar-les per la zona de sempre. El clima és insostenible, però de moment els clients paguen i les prostitutes donen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.